Márkajellemzők‎ > ‎

UTAX termékcsalád

Graf Nessie, 2010. márc. 23. 7:41   [ frissítve: 2014. márc. 17. 17:11, felhasználó: Gábor Németh ]

Digitális Másoló Rendszerek

Ezek a rendszerek a legutóbbi technológiai fejlesztéseket képviselik. Opcióik olyan előnyöket kínálnak a vásárlóknak, mint például a felhasználóbarát alkalmazások. A minőség és az ár/érték arányát tekintve a jelenlegi termékek piacvezetők.

Széles formátumú másoló rendszerek

Az Utax a széles formátumú másolók egyik vezető márkája. A termékek a széles formátumú másolók és plotterek teljes skáláját lefedik.

Fax, lézernyomtatók, multifunkcionális eszközök

Az UTAX ezeken a területeken is teljeskörű kínálattal rendelkezik mind a színes, mind a fekete-fehér nyomatok területén. A multifunkcionális eszközök nemcsak nyomtatni, másolni, szkennelni, de e-mailezni is tudnak.

Környezetvédelem

A környezetvédelem az egyik legfontosabb szempont az UTAX számára. Célja, hogy nagy hatékonyságú és biztonságos termékeket kínáljon a felhasználóknak anélkül, hogy károsítaná természeti környezetünket.

Mindenhol, ahol az technikailag lehetséges, környezetbarát anyagokat használ. Az anyagok kiválasztásánál figyelembe veszi az újrafelhasználhatóságot, a gyártásra fordított energia felhasználásának mennyiségét, ugyanúgy, mint a felhasználó biztonságát.

A legújabb technológiát és találmányokat arra is fordították, hogy csökkentsék az ózon képződését. A készülékeik jóval a legszigorúbb nemzeti szabályozások és hivatalos normákon belül teljesítenek. Ugyanez érvényes a zajártalomra vonatkozóan, mind működés közben, mind stand-by állapotban.

A készülékekben használt festékek nem mérgezők, nem rákkeltők. Ezeket AMES tesztek támasztják alá. A másolók legújabb generációja már olyan zárt festékkazettákkal kerül forgalomba, melyek kiküszöbölik a nem kívánatos fizikai kontaktust a festékkel. Ezek a fejlett másolók már semmiféle festékmaradványt nem hagynak maguk után.