Márkajellemzők‎ > ‎

Mita Kyocera

Graf Nessie, 2010. márc. 22. 13:03   [ frissítve: 2013. aug. 6. 17:53, felhasználó: Gábor Németh ]

Minden Mita Kyocera nyomtató és multifunkciós (MFP) eszköz egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a Prescribe-el van felszerelve. Ezen túl a cég folyamatos fejlesztésű alkotóelemei a nyomtatók és MFP-k a végső termék költségeit teszik versenyképessé. A Mita Kyocera termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra.

A Kyocera ECOSYS technológiájának az alapja a szabadalmaztatott hosszú élettartamú amorf szilikon (ASi) fényérzékeny dob, mely lehetővé teszi az egységben a toner cseréjét a dob kicserélése nélkül. Ez nem csak a hulladék mennyiségét redukálja, hanem harmadára csökkenti az üzemeltetési költséget is más nyomtatókkal összehasonlítva. Ez a Kyocera átal fejlesztett szilikon dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelemek mostmár az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Ezek a hosszú élettartamú alkatrészek nagyobb időintervallumot tesznek lehetővé két szerviz felülvizsgálat között, így a Kyocera termékeit választók pénzt takarítanak meg és csökkentik az üzemszünet kockázatát

Mindezek eredményeként a Mita Kyocera termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük. Az Industry Analysts felmérésében kereskedők szerviztechnikusait kérték meg, hogy értékeljék az általuk legismertebb márkát különböző szempontok alapján. Ezen különálló kategóriák kombinált átlaga adja az összesített megbízhatósági értéket. A felmérés a következő kategóriákat tartalmazza: Termék szervizköltség hatékonysága, Alkatrészek megbízhatósága, Új megjelenésű termék megbízhatósága, Piacon lévő termék megbízhatósága és Módosított konstrukció megbízhatósága.

Egy 2005 évi tanulmányban a technikusok a Kyocera eszközöket az öt kategória közül négyben az első helyre rangsorolták. Abban az egy kategóriában, ahol nem a Kyocera kapta a legmagasabb értékelést, ott második lett. A felmérés eredményeit az Industry Analysts Inc. a The Office Products Analyst (OPA) című havi hírlevelének 2006. áprilisi számában közölte:

„A Kyocera határozott sikere az idei tanulmányban és az elmúlt öt év alatt tanúsított teljesítménye összegezve azt mutatja, hogy a Kyocera berendezések rendkívül megbízhatóak és az ipari teljesítmény mutatói nagyon jók lehetnek ezen a kényes területen.”

(Andy Slawetsky, az Industry Analysts Inc. alelnöke)

„A Kyocera-t számításba veheti bárki, aki másológépet keres, különösen akkor, ha a megbízhatóság a fő szempont.”

A Kyocera Mita nem egyszer kapta a legmegbízhatóbb másológépek és multifunkciós nyomtatók díját az Industry Analysts Inc. Másológép Kereskedők Megbízhatósági Felmérése alapján. A Kyocera az elmúlt években négyszer nyerte el ezt a tekintélyes ipari díjat. A díj a kereskedők között végzett éves nemzetközi felmérés végeredménye, mely a kereskedelem szervizvezetőinek véleménye alapján határozza meg, mely gyártó multifunkciós készülékei és másológépei a legmegbízhatóbbak.

A fenti információkat a Kyocera oldaláról gyűjtöttük.