Márkajellemzők

A másológépgyártókról, illetve készülékeik általános jellemtőiről indított miniblogunkban reméljük sokak számára segítünk a számára legjobban megfelelő márka kiválasztásában.

UTAX termékcsalád

Graf Nessie, 2010. márc. 23. 7:41   [ frissítve: 2014. márc. 17. 17:11, felhasználó: Gábor Németh ]

Digitális Másoló Rendszerek

Ezek a rendszerek a legutóbbi technológiai fejlesztéseket képviselik. Opcióik olyan előnyöket kínálnak a vásárlóknak, mint például a felhasználóbarát alkalmazások. A minőség és az ár/érték arányát tekintve a jelenlegi termékek piacvezetők.

Széles formátumú másoló rendszerek

Az Utax a széles formátumú másolók egyik vezető márkája. A termékek a széles formátumú másolók és plotterek teljes skáláját lefedik.

Fax, lézernyomtatók, multifunkcionális eszközök

Az UTAX ezeken a területeken is teljeskörű kínálattal rendelkezik mind a színes, mind a fekete-fehér nyomatok területén. A multifunkcionális eszközök nemcsak nyomtatni, másolni, szkennelni, de e-mailezni is tudnak.

Környezetvédelem

A környezetvédelem az egyik legfontosabb szempont az UTAX számára. Célja, hogy nagy hatékonyságú és biztonságos termékeket kínáljon a felhasználóknak anélkül, hogy károsítaná természeti környezetünket.

Mindenhol, ahol az technikailag lehetséges, környezetbarát anyagokat használ. Az anyagok kiválasztásánál figyelembe veszi az újrafelhasználhatóságot, a gyártásra fordított energia felhasználásának mennyiségét, ugyanúgy, mint a felhasználó biztonságát.

A legújabb technológiát és találmányokat arra is fordították, hogy csökkentsék az ózon képződését. A készülékeik jóval a legszigorúbb nemzeti szabályozások és hivatalos normákon belül teljesítenek. Ugyanez érvényes a zajártalomra vonatkozóan, mind működés közben, mind stand-by állapotban.

A készülékekben használt festékek nem mérgezők, nem rákkeltők. Ezeket AMES tesztek támasztják alá. A másolók legújabb generációja már olyan zárt festékkazettákkal kerül forgalomba, melyek kiküszöbölik a nem kívánatos fizikai kontaktust a festékkel. Ezek a fejlett másolók már semmiféle festékmaradványt nem hagynak maguk után.

Mita Kyocera

Graf Nessie, 2010. márc. 22. 13:03   [ frissítve: 2013. aug. 6. 17:53, felhasználó: Gábor Németh ]

Minden Mita Kyocera nyomtató és multifunkciós (MFP) eszköz egy a Kyocera egyedi intelligens programnyelvével a Prescribe-el van felszerelve. Ezen túl a cég folyamatos fejlesztésű alkotóelemei a nyomtatók és MFP-k a végső termék költségeit teszik versenyképessé. A Mita Kyocera termékek tökéletes megoldást nyújtanak a nyomtatási és másolási feladatokra.

A Kyocera ECOSYS technológiájának az alapja a szabadalmaztatott hosszú élettartamú amorf szilikon (ASi) fényérzékeny dob, mely lehetővé teszi az egységben a toner cseréjét a dob kicserélése nélkül. Ez nem csak a hulladék mennyiségét redukálja, hanem harmadára csökkenti az üzemeltetési költséget is más nyomtatókkal összehasonlítva. Ez a Kyocera átal fejlesztett szilikon dobegység technológia és a többi hosszú élettartamú alkotóelemek mostmár az MFP termékekben is felhasználásra kerültek. Ezek a hosszú élettartamú alkatrészek nagyobb időintervallumot tesznek lehetővé két szerviz felülvizsgálat között, így a Kyocera termékeit választók pénzt takarítanak meg és csökkentik az üzemszünet kockázatát

Mindezek eredményeként a Mita Kyocera termékei megbízhatóak, alacsony szerviz igényűek és rendkívül alacsony az üzemeltetési költségük. Az Industry Analysts felmérésében kereskedők szerviztechnikusait kérték meg, hogy értékeljék az általuk legismertebb márkát különböző szempontok alapján. Ezen különálló kategóriák kombinált átlaga adja az összesített megbízhatósági értéket. A felmérés a következő kategóriákat tartalmazza: Termék szervizköltség hatékonysága, Alkatrészek megbízhatósága, Új megjelenésű termék megbízhatósága, Piacon lévő termék megbízhatósága és Módosított konstrukció megbízhatósága.

Egy 2005 évi tanulmányban a technikusok a Kyocera eszközöket az öt kategória közül négyben az első helyre rangsorolták. Abban az egy kategóriában, ahol nem a Kyocera kapta a legmagasabb értékelést, ott második lett. A felmérés eredményeit az Industry Analysts Inc. a The Office Products Analyst (OPA) című havi hírlevelének 2006. áprilisi számában közölte:

„A Kyocera határozott sikere az idei tanulmányban és az elmúlt öt év alatt tanúsított teljesítménye összegezve azt mutatja, hogy a Kyocera berendezések rendkívül megbízhatóak és az ipari teljesítmény mutatói nagyon jók lehetnek ezen a kényes területen.”

(Andy Slawetsky, az Industry Analysts Inc. alelnöke)

„A Kyocera-t számításba veheti bárki, aki másológépet keres, különösen akkor, ha a megbízhatóság a fő szempont.”

A Kyocera Mita nem egyszer kapta a legmegbízhatóbb másológépek és multifunkciós nyomtatók díját az Industry Analysts Inc. Másológép Kereskedők Megbízhatósági Felmérése alapján. A Kyocera az elmúlt években négyszer nyerte el ezt a tekintélyes ipari díjat. A díj a kereskedők között végzett éves nemzetközi felmérés végeredménye, mely a kereskedelem szervizvezetőinek véleménye alapján határozza meg, mely gyártó multifunkciós készülékei és másológépei a legmegbízhatóbbak.

A fenti információkat a Kyocera oldaláról gyűjtöttük.

1-2 of 2